Teamlid Youth Beta / Youth Omega (Vrijwilliger)

Youth for Christ Kampen

Youth for Christ Kampen organiseert verschillende missionaire activiteiten. Op maandag avond hebben we een Youth Alpha cursus waar we met jongeren in gesprek gaan over geloven. Als vervolg hierop hebben we de Youth Beta cursus (woensdagavond), jongeren die de Youth Alpha gevolgd hebben en verder willen groeien in hun eigen geloof. Het vervolg op de Youth Beta is de Youth Omega (donderdagavond) waar we met jongeren nog dieper de bijbel in duiken en het praktisch willen maken. Als teamlid ga je samen met de jongeren op zoek naar wat Jezus in het leven van de jongeren betekent en hoe zij meer op Hem kunnen gaan lijken.

Klik op onderstaande button om meer te weten te komen over Youth for Christ Kampen!

YfC Kampen
De functie

Als teamlid bij de Youth Beta of Youth Omega lever je een seizoen (vier maanden-1 avond per week) een bijdrage aan het team. Als teamlid leg je gemakkelijk contact met jongeren. Je durft op jongeren af te stappen en probeert een vertrouwensrelatie met hen op te bouwen.

Tijdens de avonden verzorgt een teamlid het ‘praatje’, tijdens het praatje wordt het thema van de avond uitgelegd. Na het praatje gaat de groep uiteen in gespreksgroepjes, als teamlid leid je samen met een ander teamlid het gespreksgroepje. Het betreft een vrijwilligers functie.

Jouw Profiel

Je bent overtuigd christen en je hebt de intentie om minimaal een seizoen (vier maanden) betrokken te zijn. Je hebt een hart voor jongeren en weet wat jongeren bezighoudt. Je hebt een voorbeeldfunctie voor de jongeren zowel in je gedrag als in je geloof. Je kan goed samenwerken en durft voor een groep te staan.

Voor vrijwilligers vereisen we geen specifieke opleiding, maar wel motivatie, affiniteit met jongeren en leerbaarheid. Word je vrijwilliger, dan verwachten we dat je minimaal 4 maanden voor 1 avond  per week voor 4 uur beschikbaar bent.

Meer informatie of solliciteren?

Heb je interesse in deze functie of wil je er meer informatie over? Mail dan naar: vrijwilliger@yfckampen.nl of bel met Aart – 06-48037357. We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Je mag ook solliciteren via onderstaand formulier, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op!

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Hierbij verklaar ik alleen mijn eigen gegevens te hebben ingevuld. Meer informatie over wat we met je gegevens doen vind je op yfc.nl/privacy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.