Teamleider | YfC Utrecht (24-28 uur)

De Functie

Als teamleider ben je verantwoordelijk voor het jongerenwerk van Youth for Christ Utrecht. Je stuurt je team van jongerenwerkers, vrijwilligers en stagiaires aan door middel van coaching en intervisie.

Samen met het team zorg je ervoor dat de missie van Youth for Christ Utrecht werkelijkheid wordt. Je onderhoudt contact met samenwerkende organisaties en de lokale overheid. Je schrijft o.a. jaarplannen, subsidieaanvragen en verantwoordingen. Daarnaast houd je de website bij en draag je zorg voor het jongerenpand.

Onder jouw leiding worden de relaties met kerken onderhouden en verder uitgebouwd. Als dienend leidinggevende zoek je met je team naar mogelijkheden om het jongerenwerk verder te ontwikkelen, zowel in kwaliteit als in bereik. Hierbij vertaal je de strategie van Youth for Christ Nederland naar het lokale werk in Utrecht.

Jouw profiel

Als teamleider ben je in het bezit van een HBO diploma Social Work. Daarnaast ben je makkelijk in de omgang, communicatief sterk, heb je ervaring met leiding geven en werk je vanuit aandacht voor en verbinding met je collega’s en de jongeren.

Je kunt strategisch denken en bewegen binnen het netwerk van onze samenwerkingspartners. Je bent administratief sterk en in staat om ervoor te zorgen dat YFC Utrecht financieel gezond blijft. Daarnaast heb je enige jaren ervaring binnen het sociaal domein en kun je op een laagdrempelige manier contact leggen met jongeren. Af en toe ben je beschikbaar op een avond of in het weekend om vrijwilligersbijeenkomsten of jongerenevenementen bij te wonen die we als team organiseren. Bij voorkeur ben je woonachtig in (omgeving) Utrecht.

Belangrijk is dat jouw motivatie voortkomt uit Gods onvoorwaardelijke liefde en je het team ook op het gebied van geloof leiding kunt geven. Ook onderschrijf je de doelstellingen van YFC.

Wat bieden wij

Werken bij Youth for Christ is elke dag hard gaan voor jongeren. Samen met je collega’s werk je aan perspectief en hoop voor jongeren in Nederland. Ga je bij ons aan de slag dan mag je rekenen op enthousiaste, betrokken en gedreven collega’s en een professioneel team, waarin samen hard werken en oog voor elkaar centraal staan. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 36 verlofdagen (op fulltime basis) en vitaliteitsuren, flexibele werktijden en een goed thuiswerkbeleid. Salariëring tussen € 3.144,13 en € 4.021,10 (fulltime, schaal F werkweek van 40 uur) geschiedt aan de hand van ons personeelsreglement. Uiteraard ontvang je een laptop en een vergoeding voor een thuiswerkplek.

Meer informatie of solliciteren?

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Kees de Bree 06 22638578 voor inhoudelijke vragen. Enthousiast geworden? We zien uit naar je sollicitatie! De gesprekken voor deze functie zullen plaatsvinden op maandag 15 april.

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Hierbij verklaar ik alleen mijn eigen gegevens te hebben ingevuld. Meer informatie over wat we met je gegevens doen vind je op yfc.nl/privacy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.