Assistent Controller | Utrecht (24-32 uur)

Youth for Christ

Voor onze afdeling Financiële Administratie (FIAD) zoeken wij per 1 april 2023 een Assistent Controller voor 24-32 uur per week.

Ben jij een kei in financieel administratieve processen en weet jij rust en overzicht te bewaren in jouw werk? Is Gods liefde jouw drijfveer om midden in dit leven te staan, dienstbaar te zijn en oog te hebben voor anderen? Dan is dit misschien wel de functie die bij jou past!

Klik op één van onderstaande buttons om meer te weten te komen over Youth for Christ!

Meer over YfC
de functie

Als assistent controller op de afdeling financiële administratie sta je stevig in je schoenen en ben je de rechterhand van de controller. Zo houd jij je onder meer bezig met het maken van rapportages en verantwoordingen ten behoeve van teamleider en MT, je controleert de betalingen, verzorgt het beheer van debiteuren en crediteuren, voert financiële mutaties in, verzorgt de jaarrekening, maakt begrotingen en beheert de verzekeringsportefeuille. Je signaleert knelpunten ten aanzien van het financieel beleid en rapporteert deze aan de controller. Daarnaast bied je ondersteuning aan afdelingen, partners (relationele franchise) en lokale stichtingen (begrotingen, verantwoording, vriendenkring en administratie) en bij het aanleveren van rapportages. Verder voer je lichte financieel administratieve taken uit, zoals het inboeken van facturen, lokale administraties, declaraties, kas, verkoopfacturen, etc. In voorkomende gevallen vervang je de sr. administratief medewerker P&O, zodat de voortgang van de salarisbetalingen gewaarborgd blijft.

Jouw profiel

Je beschikt over een relevant diploma op HBO niveau en bij voorkeur werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt kennis van relevante applicaties en automatiseringspakketten (bij voorkeur AFAS-Profit en Excel) en inzicht in de administratieve processen en van thema’s als WKR, ANBI, AVG, BTW, subsidies en vermogensfondsen. Kennis van personeels- en salarisadministratie is een pré. Je toont inzet, bent goed in plannen en organiseren, accuraat, kwaliteitsgericht, stressbestendig, proactief, dienstbaar en teamgericht en je kunt je zowel mondeling als schriftelijke goed uitdrukken. Je onderschrijft de doelstellingen van YfC en bent actief betrokken bij een kerkelijke gemeente.

Wat bieden wij

Wij bieden een uitdagende taak in een boeiend werkveld. Je krijgt veel kansen om te leren. Daarbij word je onderdeel van een netwerk van gedreven mensen, die actief zijn ten dienste van het jongerenwerk. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 36 verlofdagen (op fulltime basis) en vitaliteitsuren, flexibele werktijden en een goed thuiswerkbeleid. Salariëring tussen € 2.766,31 en € 3.389,06 op basis van een fulltime 40-urige werkweek, afhankelijk van kennis en werkervaring, geschiedt aan de hand van het personeelsreglement van Youth for Christ Nederland. Uiteraard ontvang je een laptop en een vergoeding voor een thuiswerkplek.

 

Meer informatie of solliciteren?

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Boaz Warnink (controller), tel. 06 286 218 64.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan via onderstaand formulier. In de tweede helft van januari zullen de eerste gesprekken gevoerd worden.

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Hierbij verklaar ik alleen mijn eigen gegevens te hebben ingevuld. Meer informatie over wat we met je gegevens doen vind je op yfc.nl/privacy.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.