Trainer Training en Toerusting | Hoofdkantoor (16 uur)

Youth for Christ

Ben jij een geboren trainer, bekend met en gedreven door missionair jongerenwerk? Is Gods liefde jouw drijfveer om midden in dit leven te staan, dienstbaar te zijn en oog te hebben voor anderen? Dan is dit misschien wel de functie die bij jou past!

Klik op één van onderstaande buttons om meer te weten te komen over Youth for Christ

Meer over YfC yfc.nl
de functie

De trainer is verantwoordelijk voor de inhoudelijke training en ontwikkeling van jongerenwerkers en het inspireren van teamgenoten en collega’s. Vanuit zijn ervaring en inhoudelijke expertise ontwikkelt hij inhoud en methodieken die de geestelijke-, professionele- en leiderschapskwaliteiten van collega’s helpen ontwikkelen.

Je verzorgt fysieke- en online trainingen voor intern leren en ontwikkelen. Je coördineert en beheert de online leeromgeving en het opnemen, editen en verwerken van trainingen op video. Je inspireert teamgenoten en collega’s door, vanuit lokale expertise, input te leveren voor de ontwikkeling van het SOLID programma, door een actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het missionaire jongerenwerk en een verbinder te zijn tussen het lokale jongerenwerk en het missionaire jongerenwerk in kerken. Daarnaast ben je ambassadeur van Youth for Christ Nederland. Je levert een actieve bijdrage In het team, faciliteert verbindingen tussen lokale plaatsen een centrale afdelingen en je ondersteunt de coördinator leren en ontwikkelen In de samenwerking met andere organisaties.

Jouw profiel

De trainer is, door eigen ervaring, inhoudelijk expert op het gebied van lokaal jongerenwerk. Je hebt ervaring met het inspireren,  trainen en begeleiden van jongerenwerkers en vrijwilligers. Je beschikt over een goede dosis kennis over de ontwikkeling van trainingen en methodieken en hebt affiniteit met filmen, editen en videoverwerking. Daarnaast ben je creatief, innovatief, projectmatig ingesteld en een goede spreker. Je onderschrijft de doelstellingen van YfC en bent actief betrokken bij een kerkelijke gemeente.

WAT BIEDEN WIJ

Werken bij Youth for Christ is elke dag hard gaan voor jongeren. Samen met je collega’s werk je namelijk aan perspectief en hoop voor jongeren in Nederland. Ga je bij ons aan de slag dan mag je rekenen op enthousiaste, betrokken en gedreven collega’s en een professioneel team, waarin samen hard werken en oog voor elkaar centraal staan. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 36 verlofdagen(op fulltime basis) en vitaliteitsuren, flexibele werktijden en een goed thuiswerkbeleid. Salariëring tussen € 2.766,31 en € 3.460,55 geschied aan de hand van ons personeelsreglement. Uiteraard ontvang je een laptop en een vergoeding voor een thuiswerkplek.

MEER INFORMATIE OF SOLLICITEREN?

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Jonathan Pellegrom (Teamleider T&T), tel. 06-30157893.

Enthousiast geworden? Solliciteer via onderstaand formulier.

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Hierbij verklaar ik alleen mijn eigen gegevens te hebben ingevuld. Meer informatie over wat we met je gegevens doen vind je op yfc.nl/privacy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.