Teamleider | Youth for Christ Ede (20-24 uur)

de functie

Als jongerenwerkers van Youth for Christ Ede hebben wij hart voor jongeren. We worden geraakt door de problemen waar veel jongeren mee worstelen. Gedreven door Gods liefde zoeken wij jongeren op, bieden hen hoop en helpen hen groeien. Voor ons enthousiaste team zijn we op zoek naar een leuke teamleider. Heb jij passie voor jongeren, humor, ben je organisatorisch en communicatief sterk, flexibel en een echte teamspeler? Dan zijn we op zoek naar jou!

In de functie van teamleider ben je verantwoordelijk voor het jongerenwerk van Youth for Christ Ede. Je stuurt je team van jongerenwerkers, vrijwilligers en stagiaires aan door middel van coaching en intervisie. Samen met het team zorg je ervoor dat de missie van Youth for Christ Ede werkelijkheid wordt. Je onderhoudt contact met samenwerkende organisaties en de lokale overheid. Je schrijft o.a. jaarplannen, protocollen, en subsidieverantwoordingen. Onder jouw leiding worden de relaties met kerken onderhouden en verder uitgebouwd. Als dienend leidinggevende zoek je met je team naar mogelijkheden om het jongerenwerk verder te ontwikkelen, zowel in kwaliteit als in bereik. Hierbij vertaal je de strategie van Youth for Christ Nederland naar de lokale plaats.

Klik op één van onderstaande buttons om meer te weten te komen over Youth for Christ Ede of Youth for Christ Nederland!

Meer over YfC Ede Meer over YfC Nederland
jouw profiel

Als teamleider ben je in het bezit van een HBO diploma Social Work. Daarnaast ben je makkelijk in de omgang, communicatief sterk, heb je ervaring met leiding geven en werk je vanuit aandacht voor en verbinding met je collega’s en de jongeren.

Je kunt strategisch denken en bewegen binnen het netwerk van onze samenwerkingspartners. Je bent administratief sterk en in staat om ervoor te zorgen dat Yout for Christ Ede financieel gezond blijft. Daarnaast heb je enige jaren ervaring binnen het sociaal domein en kun je op een laagdrempelige manier contact leggen met jongeren. We vinden het belangrijk dat je in de avonduren beschikbaar bent en dan regelmatig samen met de jongerenwerkers op straat te vinden bent, zodat je weet wat er speelt en daarnaast ook af en toe een dienst kunt overnemen. Het heeft de voorkeur dat je woonachtig bent in (omgeving) Ede.

Je onderschrijft de doelstellingen van Youth for Christ. God is het fundament van jouw bestaan en je kunt ook op het gebied van geloof je team leiding geven.

Wat bieden wij

Werken bij Youth for Christ is elke dag hard gaan voor jongeren. Samen met je collega’s werk je aan perspectief en hoop voor jongeren in Nederland. Ga je bij ons aan de slag dan mag je rekenen op enthousiaste, betrokken en gedreven collega’s en een professioneel team, waarin samen hard werken en oog voor elkaar centraal staan. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 36 verlofdagen (op fulltime basis) en vitaliteitsuren, flexibele werktijden en een goed thuiswerkbeleid. Salariëring tussen € 2.780,31 en € 3.707,82 (schaal E) geschiedt aan de hand van ons personeelsreglement. Uiteraard ontvang je een laptop en een vergoeding voor een thuiswerkplek.

Meer informatie of solliciteren?

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Kees de Bree, tel. 06 226 385 78 .

Enthousiast geworden? We zien uit naar je sollicitatie!

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Hierbij verklaar ik alleen mijn eigen gegevens te hebben ingevuld. Meer informatie over wat we met je gegevens doen vind je op yfc.nl/privacy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.