Teamleider | YfC Arnhem (24-32 uur)

De functie

Als teamleider ben je eindverantwoordelijk voor het jongerenwerk van Youth for Christ Arnhem. Als teamleider stuur je je team van jongerenwerkers, vrijwilligers en stagiaires aan. Je onderhoudt op managementniveau de contacten met de samenwerkende organisaties, ketenpartners en de lokale overheid. Onder jouw leiding worden jaarplannen, begrotingen, rapportages en protocollen geschreven. Je bouwt aan netwerken met bedrijven en kerken, onderhoudt deze en je bent eindverantwoordelijk voor de fondsenwerving. Als dienend leidinggevende zoek je met je team naar mogelijkheden om het jongerenwerk verder te ontwikkelen, zowel in kwaliteit als in bereik. Hierbij vertaal je de strategie van Youth for Christ Nederland naar de lokale plaats.

Klik op één van onderstaande buttons om meer te weten te komen over Youth for Christ Arnhem en Youth for Christ Nederland!

Meer over YfC Arnhem Meer over YfC NL
jouw profiel

Als teamleider bij Youth for Christ heb je HBO werk- en denkniveau en ben je daadkrachtig en werk je vanuit aandacht en verbinding. Je kunt strategisch denken en bewegen binnen het netwerk en je hebt ervaring met financiële systemen, of maakt je dit snel eigen. Inhoudelijk kan je goed meepraten over jongerenwerk en processen en je bent politiek bewogen. Daarnaast heb je enige jaren werkervaring in het sociaal domein en als teamleider/leidinggevende. Je bent woonachtig in (omgeving) Arnhem of bent bereid daar naartoe te verhuizen. Je onderschrijft de doelstellingen van YfC en weet je team mee te nemen in geloof. Voor de aanstelling is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) noodzakelijk.

Wat bieden wij

Werken bij Youth for Christ is met je hart werken voor jongeren. Samen met je collega’s werk je aan perspectief en hoop voor jongeren in Nederland. Ga je bij ons aan de slag dan mag je rekenen op enthousiaste, betrokken en gedreven collega’s en een professioneel team, waarin samenwerken en oog voor elkaar centraal staan. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 36 verlofdagen (op fulltime basis) en vitaliteitsuren en flexibele werktijden. Salariëring is op basis van voltijd tussen € 2.766,31 en € 3.599,83 (schaal E) geschiedt aan de hand van ons personeelsreglement. Uiteraard ontvang je een laptop en vergoedingen.

Meer informatie of solliciteren?

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Harm Jonker (Regiocoördinator) via 06 543 949 35. Enthousiast geworden? Reageer dan via onderstaand formulier!

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Hierbij verklaar ik alleen mijn eigen gegevens te hebben ingevuld. Meer informatie over wat we met je gegevens doen vind je op yfc.nl/privacy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.