Interim teamleider | YfC Alkmaar (24 uur)

De Functie

Als jongerenwerkers van Youth for Christ Alkmaar hebben wij hart voor jongeren. We worden geraakt door de problemen waar veel jongeren mee worstelen. Gedreven door Gods liefde zoeken wij jongeren op, bieden hen hoop en helpen hen groeien. Voor ons enthousiaste team zijn we op zoek naar een leuke teamleider voor 6 maanden. Heb jij passie voor jongeren, humor, ben je organisatorisch en communicatief sterk, flexibel en een echte teamspeler? Dan zoeken wij jou!

Als teamleider ben je verantwoordelijk voor het jongerenwerk van Youth for Christ Alkmaar. Je stuurt je team van jongerenwerkers, vrijwilligers en stagiaires aan door middel van coaching en intervisie. Samen met het team zorg je ervoor dat de missie van Youth for Christ Alkmaar werkelijkheid wordt. Je onderhoudt contact met samenwerkende organisaties en de lokale overheid. Je schrijft o.a. jaarplannen, protocollen, en subsidieverantwoordingen.

Onder jouw leiding worden de relaties met kerken onderhouden en verder uitgebouwd. Als dienend leidinggevende zoek je met je team naar mogelijkheden om het jongerenwerk verder te ontwikkelen, zowel in kwaliteit als in bereik. Hierbij vertaal je de strategie van Youth for Christ Nederland naar de lokale plaats.

Klik op één van onderstaande buttons om meer te weten te komen over Youth for Christ Alkmaar en Youth for Christ Nederland.

Meer over YfC Alkmaar Meer over YfC NL
jouw profiel

Je bent in het bezit van een HBO-diploma Social Work. Daarnaast ben je makkelijk in de omgang, communicatief sterk, heb je ervaring met leiding geven en werk je vanuit aandacht voor en verbinding met je collega’s en de jongeren. Je denkt en beweegt strategisch binnen het netwerk van onze samenwerkingspartners. Je bent administratief sterk en zorgt ervoor dat Youth for Christ Alkmaar financieel gezond blijft. Je hebt daarnaast enige jaren ervaring binnen het sociaal domein en je legt op een laagdrempelige manier contact met jongeren. Je geeft je team ook leiding op geloofsgbied, God is het fundament van jouw bestaan.

We vinden het belangrijk dat je in de avonduren beschikbaar bent want je bent regelmatig samen met de jongerenwerkers op straat te vinden. Hierdoor weet je wat er speelt en kun je af een toe en dienst over nemen. Het heeft de voorkeur dat je woonachtig bent in (omgeving) Alkmaar.

Wat bieden wij

Werken bij Youth for Christ is hart hebben voor jongeren. Samen met je collega’s bied je jongeren in Nederland perspectief en hoop. Ga je bij ons aan de slag, dan mag je rekenen op enthousiaste, betrokken en gedreven collega’s en een professioneel team.

De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed: Youth for Christ biedt onder andere 36 verlof- en ADV dagen (op fulltime basis), vitaliteitsuren en flexibele werktijden. Uiteraard ontvang je een laptop en een vergoeding voor een thuiswerkplek.

Het salaris ligt tussen € 2.780,31 en € 3.707,82 (schaal E) op basis van jouw ervaring en aan de hand van ons personeelsreglement.

Meer informatie of solliciteren?

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Sjoerd Bronsema (Regiocoördinator) via 06 21 63 21 69. Enthousiast geworden? Reageer dan via onderstaand formulier!

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Hierbij verklaar ik alleen mijn eigen gegevens te hebben ingevuld. Meer informatie over wat we met je gegevens doen vind je op yfc.nl/privacy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.