Stagiair(e) evenementen, marketing en media | 32-36 uur (5 maanden)

Youth for Christ

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) evenementen marketing en media voor 32-36 uur voor de duur van 5  maanden.

Ben jij op zoek naar een gevarieerde stage met genoeg uitdaging, verantwoordelijkheid en afwisseling? Is Gods liefde jouw drijfveer om midden in dit leven te staan, dienstbaar te zijn en oog te hebben voor anderen? Dan is dit de stageplek die jij zoekt!

Klik op onderstaande button om meer te weten te komen over Youth for Christ Nederland!

Meer over YfC
De functie

Als stagiair evenementen, marketing en media draai je mee in onze teams Training & Toerusting en Werving & Communicatie. Je werkt actief mee bij de organisatie van zowel onze fysieke als online evenementen. De werkzaamheden bestaan onder meer uit contacten onderhouden met locaties en/of cateraars, vrijwilligers regelen/informeren en het zelfstandig oppakken van diverse programma onderdelen. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je zelfstandig een evenement kunt organiseren, zoals onze Prayer Day of een Business Club. Je ondersteunt onze marketing- en communicatie afdeling door interviews in te plannen in het land en samen met onze copywriter (en later zelfstandig) interviews af te nemen en uit te werken tot een compleet artikel. Verder ontwikkel je content voor social media en werk je de communicatieplannen uit voor je eigen evenement. Naast al deze werkzaamheden ben je bereid te assisteren bij de videobewerking voor onze video communicatie ten behoeve van trainingen, evenementen en marketingdoeleinden. Het betreft een meewerkstage, geen afstudeerstage.

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar een derde- of vierdejaars HBO student in de richting marketing, communicatie en/of eventmanagement die zichzelf herkend in bovenstaand profiel. Je bent een harde werker met oog voor detail en een professionele, leergierige en flexibele houding. Je bent communicatief vaardig, durft vragen te stellen en kan je leerdoelen goed onder woorden brengen. Daarnaast heb je ervaring met WordPress. Affiniteit met het maken van content en met videobewerking is een pré. Voor deze stage ben je in de periode van februari 2023 tot en met juni 2023 voor 32 tot 36 uur per week beschikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur, afwisselend vanuit huis of ons kantoor in Utrecht. Je onderschrijft de missie en visie van Youth for Christ en hebt bij voorkeur een Christelijke achtergrond.

wat bieden wij

Wij bieden een uitdagende stage in een boeiend werkveld. Je krijgt veel kansen om te leren. Daarbij word je onderdeel van een netwerk van gedreven mensen, die actief zijn ten dienste van het jongerenwerk. Je ontvangt een passende marktconforme stagevergoeding.

Meer informatie of solliciteren?

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Charlotte Jordaan, tel. 06-28828296. Kijk ook op www.yfc.nl.

Enthousiast geworden? Solliciteer via onderstaand formulier!

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Hierbij verklaar ik alleen mijn eigen gegevens te hebben ingevuld. Meer informatie over wat we met je gegevens doen vind je op yfc.nl/privacy.