Senior Jongerenwerker | Ede (12-16 uur)

Youth for Christ

Voor ons team in Ede zijn wij op zoek naar een senior jongerenwerker voor 12-16 uur.

Ben jij proactief, sociaal en heb jij affiniteit met statushouders? Is Gods liefde jouw drijfveer om midden in dit leven te staan, dienstbaar te zijn en oog te hebben voor anderen? Dan is dit misschien wel de functie die bij jou past!

Klik op één van onderstaande buttons om meer te weten te komen over Youth for Christ!

Meer over YfC Ede Meer over yfc
de functie

Je kerntaak is het leggen van contact met jonge statushouders (voornamelijk Eritrees en Syrisch). Dit doe je door hen op te zoeken op de plek waar ze graag zijn: in het winkelcentrum, op het voetbalveld of thuis. Je bouwt aan een stevig netwerk waarbij je een belangrijke schakel in hun leven wordt en organiseert wekelijks een ontmoetingsactiviteit afgestemd op de behoeftes van de jongeren. Je weet je te profileren binnen het wijkteam en gaat actief de samenwerking aan met de diverse samenwerkingspartners. Daarnaast werk je als jongerenwerker in verschillende wijken. Dit doe je door een wekelijkse ontmoetingsactiviteit te organiseren met vrijwilligers door middel van onze Mobiele Ontmoetingplek (MOP) en door op andere momenten ambulant in de wijk aanwezig te zijn. Je legt op een laagdrempelige manier contact met jongeren, bouwt aan een duurzame relatie en ondersteunt hen met hulpvragen. We zijn een missionaire organisatie die ook diverse missionaire projecten heeft. Hierin zoeken we de samenwerking met kerken, draaien we de Alpha Youth cursus en is er daarnaast ruimte om zelf iets op te zetten.

Jouw profiel

Je hebt een HBO opleiding afgerond in de richting Social Work of een andere soortgelijke opleiding en beschikt over minimaal twee jaar relevante ervaring in het sociaal domein. Je hebt affiniteit met statushouders (Syrische en Eritrese) en kunt je goed inleven. Je onderschrijft de doelstelling van Youth for Christ en je bent onderdeel van een geloofsgemeenschap die je helpt groeien in je geloof. Je bent in staat om inspirerend en professioneel jongerenwerk op te zetten en teamleden en netwerkpartners mee te nemen in deze werkwijze. Verder kan je jouw werk zelfstandig indelen en behoudt je het overzicht over je projecten. Je bent in staat vrijwilligers en stagiaires te begeleiden en bereid om in de avonduren te werken. Je kunt goed zelfstandig werken en in teamverband.

WAT BIEDEN WIJ

We bieden je een uitdagende baan binnen een jong, warm en dynamisch team dat zich snel ontwikkelt. Je krijgt veel kansen om te leren. Daarbij word je onderdeel van het netwerk van gedreven mensen die actief zijn in het jongerenwerk. Vakinhoudelijk word je getraind en ondersteund door YfC. Salariëring vindt plaats aan de hand van ons personeelsreglement.

MEER INFORMATIE OF SOLLICITEREN?

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Kees de Bree (Teamleider), tel. 06 22 63 85 78.

Enthousiast geworden? Solliciteer vóór 17 januari 2021 via onderstaand formulier. De eerste gesprekken zijn gepland op vrijdag 22 januari 2021.

  • Hierbij verklaar ik alleen mijn eigen gegevens te hebben ingevuld. Meer informatie over wat we met je gegevens doen vind je op yfc.nl/privacy.