Schrijver Rock Solid & Solid Friends | YfC NL in Utrecht (vrijwillig)

Youth for christ

Youth for Christ zoekt vrijwillige schrijvers!

Ben je creatief en kan je je goed uiten in de Nederlandse taal? Is Gods liefde jouw drijfveer om midden in dit leven te staan, dienstbaar te zijn en oog te hebben voor anderen? Dan is deze vrijwilligersfunctie wellicht wat voor jou!

Klik op onderstaande button om meer te weten te komen over Youth for Christ!

Meer over YfC
de functie

Als schrijver schrijf je mee aan de programma’s in de jaarlijn van Rock Solid en Solid Friends. Solid is een clubconcept voor rand- en buitenkerkelijke tieners en jongeren. De Solid-programma’s richten zich op het ontdekken van het christelijk geloof. Tieners en jongeren ontdekken op een laagdrempelige manier wie Jezus is en wat geloven voor hen kan betekenen in het dagelijks leven. Dit doen ze aan de hand van thema’s als: seksualiteit, identiteit, oorlog & vrede en complimenten. Gekke spellen, relaties, sociale vaardigheden en geestelijke- en levenslessen staan centraal.

Jouw Profiel

Je hebt HBO werk- en denkniveau. Ervaring in het jongerenwerk met buitenkerkelijke jongeren is een must. Je bent creatief en kan je goed uiten in de Nederlandse taal. Je bent enthousiast christen en voelt je thuis binnen een organisatie als Youth for Christ.

wat bieden wij

Het gaat om een vrijwilligersfunctie. Wat wij bieden is een uitdagende taak in een boeiend werkveld. Je krijgt veel kansen om te leren. Daarbij word je onderdeel van een netwerk van gedreven mensen, die actief zijn in het jongerenwerk. Je vindt bij het team Training & Toerusting een uitdagende en gezellige werkplek met mogelijkheden om je talenten in te zetten. Werktijden kunnen in overleg worden bepaald.

Meer informatie of aanmelden?

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Jan-Willem van Tienhoven, tel. 030 2028060.

Enthousiast geworden? Stuur je motivatie en cv via onderstaand formulier.

Vacature

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Hierbij verklaar ik alleen mijn eigen gegevens te hebben ingevuld. Meer informatie over wat we met je gegevens doen vind je op yfc.nl/privacy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.