Relatiemanager Ondernemers en Kerken | 32uur

Youth for Christ Nederland

Ben jij een kei in het leggen en onderhouden van contacten en zit overtuigingskracht jou in het bloed? Is Gods liefde jouw drijfveer om midden in het leven te staan en oog te hebben voor anderen? Dan is dit de baan die bij jou past!

Klik op onderstaande button om meer te weten te komen van Youth for Christ Nederland!

meer over yfc
De Functie

Als relatiemanager ondernemers en kerken ben jij de spil in het financieren van lokale initiatieven en centrale projecten van Youth for Christ, zoals jongerencentra en straatwerk. Dat doe je door relaties aan te gaan met christelijke ondernemers, kerken en geloofsgemeenschappen en hen te betrekken bij project- of sponsorvoorstellen.

Je onderhoudt contacten met onze locaties en onderzoekt wat goede projecten zijn om aan ondernemers en kerken in hun omgeving voor te leggen. Ook adviseer je de teamleiders bij de financiering van projecten.

Daarnaast ga je partnerships aan met lokale kerken om het missionaire jongerenwerk te verstevigen. Je betrekt hen proactief bij de missie van Youth for Christ, zodat ze ook financieel met ons op willen trekken.

Verder stimuleer je ondernemers om lid te worden van onze Business Club, organiseer je samen met de eventmanager jaarlijks twee Business Events, en onderhoud je het contact naar aanleiding van deze ontmoetingen. Kortom: je gaat voortdurend op zoek naar nieuwe relaties.

Het team

Je bent onderdeel van het team werving & communicatie met acht gedreven professionals, dat wekelijks bij elkaar komt op ons centrale kantoor in Utrecht. Binnen dit team word je aangestuurd door de coördinator relatiebeheer. Samen met de coördinator, de directeur en de relatiemanager vermogensfondsen werf je inkomsten vanuit ondernemers, vermogensfondsen, kerken en particuliere gevers, die het missionaire jongerenwerk van Youth for Christ mogelijk maken.

Jouw profiel

Je bent ondernemend, resultaatgericht, creatief, enthousiasmerend en communicatief vaardig. Je hebt doorzettingsvermogen en kunt goed zelfstandig werken. Ook heb je affiniteit met de doelgroep ondernemers en kerken.

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en je hebt ervaring in een soortgelijke functie. Daarnaast heb je ervaring met het ontwikkelen van strategieën op het gebied van relationele fondsenwerving en met relatiebeheer/accountmanagement.

Verder heb je kennis van de kerkelijke kaart van Nederland en weet je de taal van ondernemers en kerken te spreken. Je onderschrijft de doelstellingen van Youth for Christ en bent actief betrokken bij een kerkelijke gemeente.

Wat bieden wij

Samen met je collega’s bied je jongeren in Nederland perspectief en hoop. Ga je bij ons aan de slag, dan mag je rekenen op enthousiaste, betrokken en gedreven collega’s en een professioneel team.

De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed: Youth for Christ biedt onder andere 36 verlof- en ADV dagen (op fulltime basis), vitaliteitsuren en flexibele werktijden. Uiteraard ontvang je een laptop en een vergoeding voor een thuiswerkplek.

Het salaris ligt tussen € 2.915,93 en € 3.635,65 op basis van jouw ervaring en aan de hand van ons personeelsreglement.

Meer informatie of solliciteren?

Ben je enthousiast over deze functie? Reageer dan voor 20 maart 2023 via onderstaande button.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jurjen Folkers (coördinator relatiebeheer), telefoon 030 202 8060 / 06 2370 9504. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de laatste week van maart.

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Hierbij verklaar ik alleen mijn eigen gegevens te hebben ingevuld. Meer informatie over wat we met je gegevens doen vind je op yfc.nl/privacy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.