Penningmeester bestuur Youth for Christ Nederland

Ter versterking van het bestuur zijn wij op zoek naar een penningmeester die de missie van Youth for Christ een warm hart toedraagt.

Youth for Christ Nederland is op meer dan vijfentwintig plekken actief met missionair, relationeel en preventief jongerenwerk. Youth for Christ gáát voor jongeren en zoekt ze op, gedreven door Gods liefde. We bieden hen een plek waar ze veilig en geliefd zijn.  Een luisterend oor als ze dat nodig hebben en hoop en perspectief voor de toekomst. Dit willen we de komende jaren ook blijven doen.

Youth for Christ

Uit tal van onderzoeken blijkt dat er steeds meer jongeren in Nederland ongelukkig zijn. Ze hebben het gevoel nergens bij te horen, voelen druk van sociale media, hebben een gebroken of instabiele thuissituatie of te maken met huiselijk- of seksueel geweld. Youth for Christ is daarom relevanter dan ooit en werkt aan een meerjarenstrategie die past bij de veranderingen in de maatschappij. Een gave en uitdagende opdracht voor de directie, het bestuur en de volledige organisatie.

Klik op onderstaande button om meer te weten te komen over Youth for Christ!

Meer over YfC NL
De functie en jouw profiel

De penningmeester is verantwoordelijk voor:

  1. de kritische beoordeling en het in bestuursvergaderingen bespreekbaar maken van:
    • (detail) begrotingen,
    • periodieke financiële rapportages,
    • (concept) jaarrekening;
  2. de vertegenwoordiging van het bestuur bij de accountantscontrole en –overleg;
  3. het (mede)ondertekenen van officiële stukken (bankstukken, notarisstukken, etc.).

Van een penningmeester wordt academisch werk- en denkniveau verwacht, in combinatie met een financiële achtergrond. Affiniteit met kenmerken van fondsenwerving en (welzijns)subsidies, is een pré. Heb je een levend en persoonlijk geloof in Jezus Christus en draag je het jongerenwerk een warm hart toe? Dan zijn we wellicht opzoek naar jou!

Meer informatie of direct beginnen?

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Claudia Goossen via 06 21 89 14 62. Je kan ook contact opnemen via onderstaand formulier. We zien uit naar je reactie!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.