Officemanager | Utrecht (32-36 uur)

Youth for Christ

Voor ons kantoor in Utrecht zijn wij op zoek naar een Officemanager voor 32 tot 36 uur.

Word jij gelukkig van een perfecte administratie? Ben je dienstbaar en communicatief sterk? Is Gods liefde jouw drijfveer om midden in dit leven te staan, dienstbaar te zijn en oog te hebben voor anderen? Dan is dit misschien wel de functie die bij jou past!

Klik op onderstaande button om meer te weten te komen over Youth for Christ!

Meer over yfc
de functie

Als Officemanager ondersteun je vier teams binnen het centrale kantoor van Youth for Christ, namelijk:

  • Training & Toerusting
  • Missionair Jongerenwerk Lokaal
  • Werving & Communicatie
  • Facilitaire Dienst

Voor Training & Toerusting biedt je administratieve ondersteuning rondom clubabonnementen, zoals ledenadministratie, facturatie, mail, trainings- en sprekersaanvragen, overzicht bewaker, mailingen en het up-to-date houden van ons aanbod op onze website.

Voor team Missionair Jongerenwerk Lokaal ondersteun je rondom het Super Woman programma, contractbeheer, rapportages en het organiseren van bestuur avonden. Daarnaast biedt je algemene, voornamelijk administratieve, ondersteuning aan onze afdelingen Werving & Communicatie en Facilitaire Dienst. In het kort houdt dit in dat je bezig bent met het verwerken van de post, mail en telefoon- en kantoorbeheer.

Je bent vrij in het meedenken in waar het werk op alle centrale afdelingen efficiënter kan op zowel secretarieel als administratief gebied. Vanwege het overkoepelende karakter van de functie rapporteer je aan de Teamleider P&O en Officemanagement.

Jouw profiel

Wij zoeken een gedreven Officemanager met een helicopterview die zich flexibel kan bewegen over de diverse afdelingen en in de verscheidenheid aan werkzaamheden op het centrale kantoor. Je beschikt over minimaal MBO+ werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Daarnaast kun je goed plannen, ben je accuraat en zelfstandig, maar kan je ook goed werken in teamverband. Verder ben je klantgericht naar de diverse teams toe en proactief. Je onderschrijft de doelstelling van Youth for Christ en je bent onderdeel van een geloofsgemeenschap die je helpt groeien in je geloof.

WAT BIEDEN WIJ

Wij bieden een uitdagende taak in een boeiend werkveld, waarin je de ruimte krijgt om jezelf te profileren als de onmisbare spin in het web op het centrale kantoor. Je krijgt veel kansen om te leren. Daarbij word je onderdeel van een netwerk van gedreven mensen, die actief zijn in en voor het jongerenwerk in Nederland. Salariëring geschiedt aan de hand van het personeelsreglement van Youth for Christ Nederland.

MEER INFORMATIE OF SOLLICITEREN?

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Judith de Vries (teamleider P&O en Officemanagement), tel. 06 18 26 44 36.

Enthousiast geworden? Solliciteer vóór 1 oktober 2020 via onderstaand formulier. De eerste gesprekken zijn gepland op woensdag 14 oktober.

  • Hierbij verklaar ik alleen mijn eigen gegevens te hebben ingevuld. Meer informatie over wat we met je gegevens doen vind je op yfc.nl/privacy.