Meidenwerker/schooljongerenwerker | The Mall Gorinchem (16-24 uur)

De Functie

Vanwege uitbreiding van onze werkzaamheden is The Mall Gorinchem | Youth for Christ Gorinchem per direct opzoek naar een meidenwerker/schooljongerenwerker! 

Je kerntaken bestaan uit meidenwerk en schooljongerenwerk. Je leidt meidengroepen, waarbij je hen door middel van activiteiten uitdaagt om zich te ontwikkelen en voorlichting biedt. In gesprekken signaleer je hulpvragen, geef je hen waar nodig begeleiding en advies en verwijs je door. Ook draag je bij aan de doorontwikkeling van het online meidenplatform in Gorinchem. Daarnaast ben je inzetbaar als schooljongerenwerker waarbij je vanuit je rol als jongerenwerker laagdrempelig contact legt binnen de schoolcontext. Iedere werkdag is voor jou anders: van toffe activiteiten voor talentontwikkeling tot gevoelige gesprekken over thuissituaties of praktische ondersteuning op verschillende leefgebieden. Jongeren kunnen altijd bij jou terecht en weten jou te vinden. Dit komt omdat je toegankelijk bent, maar ook omdat je naar hen toe komt. Jij bent onbevooroordeeld en ziet in iedere jongere een kracht of talent. Verder ben je flexibel inzetbaar voor verschillende activiteiten en projecten. Je werkt samen met jongerenwerkers, vrijwilligers en stagiairs en externe samenwerkingspartners op het gebied van onderwijs, veiligheid, welzijn en zorg.

Klik voor meer informatie over Youth for Christ of over The Mall Gorinchem op één van onderstaande buttons.

Meer over The Mall Gorinchem Meer over YfC
Jouw profiel

Je hebt een relevante HBO-opleiding afgerond. Je hebt werkervaring in het jongerenwerk en hebt aantoonbaar affiniteit met het werkveld. Je staat stevig in je schoenen en werkt professioneel en relationeel. Je krijgt energie van het werken met jongeren met verschillende culturele achtergronden en pittige problematiek. Je durft relevante onderwerpen aan te snijden en je daarop te laten bevragen. Verder kun je goed organiseren en ben je creatief in het vormgeven van activiteiten. Je kunt je werk zelfstandig indelen en daarin het overzicht behouden. Bij voorkeur woon je in (de omgeving van) Gorinchem. Je bent christen en Gods liefde is jouw drijfveer om dienstbaar te zijn en oog te hebben voor anderen.

Wat bieden wij

We bieden je een uitdagende baan binnen een hecht team en dynamische organisatie dat zich snel ontwikkelt. Je krijgt veel kansen om te leren. Daarbij word je onderdeel van een lokaal netwerk van gedreven mensen die actief zijn in het jongerenwerk. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 36 verlofdagen (op fulltime basis) en vitaliteitsuren, flexibele werktijden. Salariëring geschiedt aan de hand van het personeelsreglement van Youth for Christ Nederland.

Meer informatie of solliciteren?

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op Ramon de Bonte (teamleider The Mall Gorinchem) via ramon.debonte@yfc.nl | 06-44954349.

Enthousiast geworden? Solliciteer via onderstaand formulier! Meedraaien op de werkvloer is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Hierbij verklaar ik alleen mijn eigen gegevens te hebben ingevuld. Meer informatie over wat we met je gegevens doen vind je op yfc.nl/privacy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.