Meidenwerker bij Youth for Christ | Haarlem

Youth for Christ Haarlem

Voor het team van Youth for Christ Haarlem zijn wij op zoek naar een Meidenwerker / Jongerenwerker voor 8 tot 10 uur per week.

Klik op onderstaande button om meer te weten te komen over Youth for Christ Haarlem!

YfC Haarlem
de functie

Als jongeren/meidenwerker weet je in open situaties contacten met jongeren te leggen en te onderhouden. Je doet onderzoek naar waar nieuwe meidengroepen kunnen ontstaan. Je start nieuwe meidengroepen op en faciliteert hierin. Daarbij enthousiasmeer je Haarlemse vrouwen om als vrijwilliger een meidengroep te draaien en leg je contacten met de kerken in Haarlem om betrokken te zijn in gebed en financiën. Je geeft jongeren/meiden begeleiding en coaching waar dit nodig is, met name op het gebied van sociale binding en werk. Je werkt met het clubprogramma ‘Super Woman’ van Youth for Christ. Daarnaast heb je regelmatig contact met je netwerk en weet je dit te onderhouden en verder uit te breiden. Je werkt voornamelijk in de middag- en avonduren. Je bent flexibel inzetbaar voor verschillende activiteiten.

Ook ben je in te zetten als ambulant jongerenwerker en zoek je jongeren op. Dit houdt in dat je jongeren opzoekt op de plekken waar ze zijn, zoals hangplekken en sportveldjes. Je bouwt relaties met hen op en leidt hen naar activiteiten die jongeren helpen om zich zelf te leren kennen en hun talent te ontwikkelen.

jouw profiel

Bij voorkeur enige jaren werkervaring in het jongerenwerk/meidenwerk, met name straatwerk en/of op school. Je staat stevig in je schoenen en weet te werken met groepen jongeren met verschillende culturele achtergronden en problematiek. Je functioneert op MBO/HBO werk- en denkniveau en hebt een relevante opleiding afgerond. Je hebt affiniteit met jongeren en meiden in het bijzonder. Relationeel jongerenwerk zit in je genen. Je kunt informatie van jongeren verzamelen, analyseren en hiermee een aanpak ontwikkelen. Je bent in staat om zowel zelfstandig als in een team te functioneren. Daarnaast ben je iemand die gericht is op samenwerken, zowel met teamleden, partners, buurtbewoners en vrijwilligers. Je onderschrijft de doelstellingen van YfC en bent actief betrokken bij een kerkelijke gemeente.

Wat bieden wij

We bieden je een uitdagende baan binnen een organisatie die zich snel ontwikkelt. Je krijgt veel kansen om te leren. Daarbij word je onderdeel van een netwerk van gedreven mensen die actief zijn in het jongerenwerk. Salariëring vindt plaats aan de hand van ons personeelsreglement.

solliciteren

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Jeroen van de Coolwijk, Teamleider Youth for Christ Haarlem, 06 – 24 15 15 74.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan via onderstaand formulier!

Vacature

  • Hierbij verklaar ik alleen mijn eigen gegevens te hebben ingevuld. Meer informatie over wat we met je gegevens doen vind je op yfc.nl/privacy.