Meidenwerker bij Youth for Christ | The Mall Deventer (16 -24 uur)

Youth for Christ | The Mall Deventer

Ter vervanging van zwangerschapsverlof, zijn wij bij Youth for Christ | The Mall Deventer op zoek naar een meidenwerker voor 16 tot 24 uur. Omdat het om vervanging gaat, betreft het een tijdelijke functie tot 1 januari 2021. Maar er is mogelijkheid tot verlenging. Klik op onderstaande button om meer te weten te komen over Youth for Christ Deventer!

Meer over YfC Deventer
de functie

Als meidenwerker weet je in open situaties contacten te leggen met jongeren en deze te onderhouden. Je initieert en begeleid groepen jongeren waarbij je de Talenthouse methodiek weet in te zetten. Je adviseert jongeren, je gaat op zoek naar hulpvragen bij jongeren en zet deze om in actie. Je geeft jongeren begeleiding en coaching waar dit nodig is, met name op het gebied van sociale binding en werk. Daarnaast heb je regelmatig contact met je netwerk en weet je dit te onderhouden en verder uit te breiden. In deze functie ben je niet alleen actief in de jongerencentra maar ook inzetbaar op het voortgezet onderwijs. Je werkt voornamelijk in de middag- en avonduren. Je bent flexibel inzetbaar voor verschillende activiteiten.

jouw profiel

Bij voorkeur heb je enige jaren werkervaring in het jongerenwerk/meidenwerk, met name straatwerk en/of op school. Je staat stevig in je schoenen en weet te werken met groepen jongeren met verschillende culturele achtergronden en problematiek. Je functioneert op MBO/HBO werk- en denkniveau en hebt een relevante opleiding afgerond. Je hebt affiniteit met jongeren met een licht verstandelijke beperking. Relationeel jongerenwerk zit in je genen. Je kunt informatie van jongeren verzamelen, analyseren en hiermee een aanpak ontwikkelen. Je bent in staat om zowel zelfstandig als in een team te functioneren. Daarnaast ben je iemand die gericht is op samenwerken, zowel met teamleden, buurtbewoners en vrijwilligers. Je onderschrijft de doelstellingen van YfC en bent actief betrokken bij een kerkelijke gemeente.

Wat bieden wij

We bieden je een uitdagende baan binnen een organisatie die zich snel ontwikkelt. Je krijgt veel kansen om te leren. Daarbij word je onderdeel van een netwerk van gedreven mensen die actief zijn in het jongerenwerk. Salariëring vindt plaats aan de hand van ons personeelsreglement.

solliciteren

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Hermen Keizer, Teamleider Youth for Christ Deventer, 06-51844506.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan vóór 5 juni 2020 via onderstaand formulier!

Vacature

  • Hierbij verklaar ik alleen mijn eigen gegevens te hebben ingevuld. Meer informatie over wat we met je gegevens doen vind je op yfc.nl/privacy.