Medewerker donateursadministratie en service | 24 uur

Youth for Christ Nederland

Heb jij een talent voor administratieve taken, vind je werken met data leuk en ben je super nauwkeurig? Ben je service- en klantgericht en vind je het een mooie uitdaging om de betrokkenheid van onze achterban en relaties te verhogen door bijvoorbeeld het zorgvuldig verwerken van mutaties, vriendelijke mails en telefoontjes? Dan is dit misschien wel de functie die bij je past!

Klik op onderstaande button om meer te weten te komen van Youth for Christ Nederland!

meer over yfc
De Functie

Als medewerker donateursadministratie en -service ondersteun je je collega’s van het team Werving & Communicatie en dan met name de fondsenwerver en de relatiebeheerders. Je wordt onderdeel van een betrokken en enthousiast team van 7 professionals en wordt aangestuurd door de teamleider. Samen met jouw collega in dezelfde functie ben je verantwoordelijk voor een goede donateursadministratie en de service die we aan onze achterban bieden. Dit houdt in dat jij:

 • de donateursgegevens in het CRM-systeem beheert (Ervaring met Microsoft Dynamics 356 (Engage) is een pre);
 • telefonische servicegespreken voert, informatie- en opstuurverzoeken opvolgt en bedankbrieven verstuurt;
 • het eerste aanspreekpunt bent voor onze donateurs en relaties;
 • de algemene e-mail inboxen en binnenkomende post van Youth for Christ beheert;
 • het loket bent voor vragen en ondersteuning m.b.t. de donateursadministratie vanuit de lokale teams;
 • relatiebeheerders (fondsen, ondernemers, grote gevers en kerken) ondersteund door bijvoorbeeld het beheren van de overeenkomsten voor periodieken giften etc;
 • de contactpersoon bent voor innovatie en updates met onze CRM-leverancier Ifunds;
 • incasso batches draait en zorgt voor een goede afstemming met het team Financiën;
 • giften van donateurs verwerkt in het CRM-systeem;
 • maand- en kwartaalrapportages opstelt voor het MT, team werving & communicatie en lokale teams.

Jouw profiel

Je hebt een administratieve opleiding afgerond op minimaal mbo-niveau en beschikt over minimaal 3 jaar relevante werkervaring en een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Je werkt zelfstandig, accuraat, planmatig, servicegericht en gestructureerd en hebt een flexibele instelling. Verder heb je affiniteit met data en plezier in werken met cijfers. Je bent sociaal vaardig en proactief in het bedenken van klantgerichte oplossingen. Daarnaast ben je vlot en vriendelijk in het beantwoorden van post en e-mail en kan je donateurs telefonisch professioneel te woord staan. Je onderschrijft de doelstellingen van YfC en bent actief betrokken bij een kerkelijke gemeente.

Wat bieden wij

Werken bij Youth for Christ is elke dag hard gaan voor jongeren. Samen met je collega’s werk je aan perspectief en hoop voor jongeren in Nederland. Ga je bij ons aan de slag dan mag je rekenen op enthousiaste, betrokken en gedreven collega’s en een professioneel team, waarin samen hard werken en oog voor elkaar centraal staan. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 36 verlofdagen (op fulltime basis) en vitaliteitsuren, flexibele werktijden en een goed thuiswerkbeleid (voor deze functie is het nodig dat je 3 dagen op kantoor werkt). Salariëring tussen € 2.471,05 en € 3.178,96 geschiedt aan de hand van ons personeelsreglement. Uiteraard ontvang je een laptop en een vergoeding voor een thuiswerkplek.

Meer informatie of solliciteren?

Ben je enthousiast over deze functie? Reageer dan snel via onderstaande button!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Miranda Ramanand, via 06 26 89 11 48.

 • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
 • Hierbij verklaar ik alleen mijn eigen gegevens te hebben ingevuld. Meer informatie over wat we met je gegevens doen vind je op yfc.nl/privacy.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.