Medewerker donateursadministratie en service Hoofdkantoor Utrecht (32 uur)

Youth for christ

Ben jij een administratieve kei, houd je van data en werk je super accuraat? Ben je service- en klantgericht en vind je het een mooie uitdaging om de betrokkenheid van onze achterban en relaties te verhogen door bijvoorbeeld het zorgvuldig verwerken van mutaties, vriendelijke mails en telefoontjes? Dan is dit misschien wel de functie die bij je past!

Klik op één van onderstaande buttons om meer te weten te komen over Youth for Christ!

Meer over YfC yfc.nl
De functie

Als medewerker donateursadministratie en -service ondersteun je je collega’s van het team Werving & Communicatie en dan met name de fondsenwerver en de relatiebeheerders. Je wordt onderdeel van een betrokken en enthousiast team van 7 professionals en wordt aangestuurd door de teamleider. Je bent verantwoordelijk voor een goede donateursadministratie en de service die we aan onze achterban bieden.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Beheer van donateursgegevens in het CRM-systeem (ervaring met Microsoft Dynamics 356 (Engage) is een pre).
 • Het voeren van telefonische servicegespreken, opvolgen van informatie- en opstuurverzoeken en versturen van bedankbrieven.
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze donateurs en relaties.
 • Beheer van de algemene e-mail inboxen van Youth for Christ.
 • Loket voor vragen en ondersteuning m.b.t. de donateursadministratie vanuit de lokale teams.
 • Ondersteuning relatiebeheerders (fondsen, ondernemers, grote gevers en kerken) zoals beheren van de overeenkomsten voor periodieken giften etc.
 • Je bent contactpersoon voor innovatie en updates met onze CRM-leverancier Ifunds.
 • Je draait incasso batches en zorgt voor een goede afstemming met het team Financiën.
 • Je stelt maand- en kwartaalrapportages op voor het MT, team werving & communicatie en lokale teams.

Jouw profiel

Je hebt een administratieve opleiding afgerond op minimaal mbo-niveau en beschikt over minimaal 3 jaar relevante werkervaring en een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Je werkt zelfstandig, accuraat, planmatig, servicegericht en gestructureerd en hebt een flexibele instelling. Verder heb je affiniteit met data en plezier in werken met cijfers. Je bent sociaal vaardig en proactief in het bedenken van klantgerichte oplossingen. Daarnaast ben je vlot en vriendelijk in het beantwoorden van post en e-mail en kan je donateurs telefonisch professioneel te woord staan. Je onderschrijft de doelstellingen van YfC en bent actief betrokken bij een kerkelijke gemeente.

Wat bieden wij

Werken bij Youth for Christ is elke dag hard gaan voor jongeren. Samen met je collega’s werk je aan perspectief en hoop voor jongeren in Nederland. Ga je bij ons aan de slag dan mag je rekenen op enthousiaste, betrokken en gedreven collega’s en een professioneel team, waarin samen hard werken en oog voor elkaar centraal staan. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 36 verlofdagen (op fulltime basis) en vitaliteitsuren, flexibele werktijden en een goed thuiswerkbeleid (voor deze functie is het nodig dat je 3 dagen op kantoor werkt). Salariëring tussen € 2.432.16 en € 3.104,90 geschiedt aan de hand van ons personeelsreglement. Uiteraard ontvang je een laptop en een vergoeding voor een thuiswerkplek.

Wie zijn wij

Youth for Christ is een beweging van jongeren en jongerenwerkers, die opvalt doordat ze God voortdurend zoekt, groeit in lokaal missionair jongerenwerk en durft te laten zien waar ze voor staat. We zoeken jongeren op, helpen hen groeien en bieden hen hoop. Dit doen wij met God als onze Leider en vanuit de unieke kracht dat we dichterbij jongeren staan. Wij willen alle jongeren in Nederland een kans bieden om Jezus te leren kennen. Youth for Christ is lokaal actief in vier Youth for Christ centra en op 20 lokale plekken en ondersteunt lokale initiatieven en missionaire kerken. Honderden vrijwilligers en ruim 80 medewerkers dragen hieraan bij. Het centrale kantoor is gevestigd in Utrecht.

 

Meer informatie of Solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jurjen Folkers, telefoon 06 23 70 95 04.

Enthousiast over deze functie? Solliciteer dan vóór 15 december via onderstaand formulier! Houd er vast rekening mee, dat de gesprekken voor de eerste ronde plaatsvinden op woensdagochtend 21 december.

Vacature

 • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
 • Hierbij verklaar ik alleen mijn eigen gegevens te hebben ingevuld. Meer informatie over wat we met je gegevens doen vind je op yfc.nl/privacy.