Jongerenwerker YfC | Pitstop Eindhoven (16 uur)

De Functie

Als jongerenwerker (op straat, op school of op het voetbalveld) weet je in open situaties op persoonlijke wijze contact met jongeren te leggen en te onderhouden. Dit doe je samen met je collega’s, vrijwilligers en stagiairs. Je helpt jongeren groeien door laagdrempelige activiteiten en ludieke events op te zetten met én voor jongeren. Je adviseert jongeren, gaat op zoek naar hulpvragen en zet deze om in actie. Je geeft jongeren begeleiding en coaching waar dit nodig is. Je hebt regelmatig contact met (netwerk)partners op school zoals de schoolmaatschappelijk werker, zorgcoördinator, orthopedagoog, directie etc. Je weet de relatie met hen te onderhouden en uit te breiden. Je werft, enthousiasmeert en coördineert vrijwilligers voor het werk.

Klik op onderstaande button om meer te weten te komen over Jongerencentrum Pitstop Eindhoven en Youth for Christ Nederland!

Jongerencentrum Pitstop YfC Nederland
Jouw profiel

Je bent door wie je bent, je relevante HBO opleiding en relevante werkervaring in staat om professioneel jongerenwerk op te zetten en uit te voeren. Je hebt een sterke affiniteit met jongeren, ziet je werk als een roeping en ook jongeren met probleemgedrag schrikken jou niet af. Je kan methodisch werken met jongeren op school en in de kerk en weet op creatieve en authentieke wijze deze jongeren aan je te binden.

Je werkt graag zelfstandig, maar bent ook een uitstekende teamplayer in je samenwerking met teamleden, buurtbewoners en netwerkpartners. Als netwerker maak je het werk van Jongerencentrum Pitstop zichtbaar in het kerkelijke spectrum van Eindhoven e.o. Je bent enthousiast voor je werk, maar je weet ook taken af te ronden waaraan je begonnen bent. Hierdoor weet je jongeren en vrijwilligers te enthousiasmeren, richting te geven en hen de mogelijkheid te geven zichzelf te ontplooien.

Je bent bekend in de online wereld van jongeren en beweegt je makkelijk van offline naar online en andersom. Vanuit een levende relatie met God wil je jongeren helpen groeien. Je onderschrijft de doelstelling van Youth for Christ en Jongerencentrum Pitstop je bent onderdeel van een geloofsgemeenschap die je helpt groeien in je geloof.

Wat bieden wij

Werken bij Youth for Christ is elke dag hard gaan voor jongeren. Samen met je collega’s werk je aan perspectief en hoop voor jongeren in Eindhoven. Ga je bij ons aan de slag dan mag je rekenen op enthousiaste, betrokken en gedreven collega’s in een professioneel team, waarin samen hard werken en oog voor elkaar centraal staan. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 36 verlofdagen (op fulltime basis) en vitaliteitsuren, bedrijfsfitness en flexibele werktijden.

Vakinhoudelijk word je getraind en ondersteund door Youth for Christ o.a. met werkbegeleiding van je teamleider een jaarlijkse Youth Rally, stafdagen en interne trainingen. Het gaat om een functie met een contract tot en met 31 december 2023 met uitzicht op verlenging.

Meer informatie of solliciteren?

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Matheus Sales de Moura (teamleider) via 06 51 01 36 40.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan vóór 27 mei via onderstaand formulier.

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Hierbij verklaar ik alleen mijn eigen gegevens te hebben ingevuld. Meer informatie over wat we met je gegevens doen vind je op yfc.nl/privacy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.