Jongerenwerker | Delft (24 uur)

Youth for christ Delft

Voor het team van Youth for Christ Delft zijn wij op zoek naar een Jongerenwerker voor 24 uur per week.

Is Gods liefde jouw drijfveer om midden in dit leven te staan, dienstbaar te zijn en oog te hebben voor anderen? Heb je een levende relatie met God waarin je hem voortdurend zoekt? Dan is dit misschien wel de functie die bij jou past!

Klik op onderstaande button om meer te weten te komen over Youth for Christ Delft!

Meer over YfC Delft Meer over YfC
de functie

Als jongerenwerker vorm je samen met de teamleider en twee andere jongerenwerkers het gezicht van YfC Delft. Waar de teamleider naast het jongerenwerk ook coördinerende taken heeft, is het de basistaak van de jongerenwerker om relaties met jongeren te leggen. Om deze relaties te leggen worden activiteiten georganiseerd in het jongerencentrum. Daarnaast zal je waar nodig ook jongeren individueel coachen of opzoeken in de wijk. Als jongerenwerker denk je mee over de (nieuwe) activiteiten en anticipeert op de behoeften die jongeren hebben. Je neemt de leiding tijdens activiteiten met de vrijwilligers. De aanstelling is voor 24 uur per week met flexibele indeling van de uren.

Jouw Profiel

Jouw opleiding is minimaal MBO niveau 4. Een specifieke richting is geen must, maar relevante werkervaring is een pre. Als je affiniteit met jongeren hebt en je kunt je vinden in onderstaand profiel staan wij open voor een gesprek! Je bent een positief rolmodel en jongeren identificeren zich makkelijk met jou. Je bent betrokken, toont initiatief en legt gemakkelijk contact met jongeren van verschillende culturele achtergronden. Je kan je makkelijk in een groep bewegen, maar ook jongeren individueel begeleiden. Daarnaast kun je zelfstandig werken, maar ook goed samenwerken met je team of samenwerkingspartners in de wijk. Je weet van aanpakken en je staat stevig in je schoenen. Je bent flexibel en kunt zowel vrijwilligers als jongeren enthousiasmeren en motiveren. Ben je een enthousiaste, christelijke man of vrouw en onderschrijf je de doelstellingen van YfC  en houd je van een uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

wat bieden wij

Wij bieden een uitdagende taak in een boeiend werkveld in een enthousiast team dat gaat voor jongeren. Je komt op een plek waar al sinds 2006 jongerenwerk door YfC wordt gedaan en er een bestaand netwerk is met jongeren, vrijwilligers,  professionals en kerken. Je krijgt veel kansen om te leren en zelfstandig te functioneren, waarin je veel eigen ideeën kunt ontplooien. Daarnaast is er de mogelijkheid om (indien relevant) een post HBO opleiding jongerenwerk bij het Evangelisch College te volgen. Verder word je onderdeel van een netwerk van gedreven mensen, die actief zijn in het jongerenwerk zowel lokaal als landelijk. Je wordt begeleid door een enthousiaste teamleider. Salariëring vind plaats op basis van het personeelsreglement van Youth for Christ Nederland.

Solliciteren?

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Anke van der Breggen (teamleider), tel. 06 25 03 74 80.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan vóór 1 oktober 2020 via onderstaand formulier!

Vacature

  • Hierbij verklaar ik alleen mijn eigen gegevens te hebben ingevuld. Meer informatie over wat we met je gegevens doen vind je op yfc.nl/privacy.