Jongerenwerker YfC Arnhem (8-12 uur)

De Functie

Heb jij passie voor jongeren? Ben jij sterk in organiseren en sta jij stevig in je schoenen? Is Gods liefde jouw drijfveer om midden in de samenleving te staan, dienstbaar te zijn en oog te hebben voor anderen? Dan komen wij graag met jou in contact!

Als jongerenwerker lever je een actieve bijdrage in het jongerenwerk van Youth for Christ in Arnhem. Je bouwt relaties op met jongeren (11 – 18 jaar) en ontmoet hen in hun leefwereld. Je helpt jongeren groeien en verantwoording nemen voor hun eigen leven en hun omgeving. In Arnhem werken we vanuit een inloopcentrum en zijn we actief in de wijk, maar ook op school.

Als jongerenwerker weet je in open situaties op persoonlijke wijze contact met jongeren te leggen en te onderhouden. Dat doe je samen met je collega’s, vrijwilligers en stagiairs. Je helpt jongeren groeien door activiteiten op te zetten met én voor jongeren. In gesprekken signaleer je hulpvragen, geeft de jongeren waar nodig begeleiding en advies en verwijs je door indien nodig. Je hebt regelmatig contact met (netwerk) partners uit de wijk en weet de relatie met hen te onderhouden en uit te breiden. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar voor verschillende activiteiten. Je werkzaamheden vinden voornamelijk in de middag en avond plaats.

Klik op onderstaande button om meer te weten te komen over YfC Arnhem en Youth for Christ Nederland!

YfC Arnhem YfC Nederland
Jouw profiel

Vanuit een levende relatie met God wil je jongeren helpen groeien. Je onderschrijft de doelstelling van Youth for Christ en bent gedreven om deze actief uit te leven. Hierbij voel je het verlangen om je geloof handen en voeten te geven. Je bent niet bang om dit op vernieuwende wijze in te zetten.

Je vindt het een uitdaging om te werken met jongeren vanuit verschillende culturele achtergronden. Je bent communicatief, sociaal en je hebt lef. Je bent flexibel, constructief en bestand tegen druk. Verder houd je van organiseren, activiteiten voorbereiden, contacten leggen en onderhouden en werken in een team. Je bent goed in het opstarten van nieuwe dingen. Je hebt een relevante HBO opleiding Social Work of pedagogiek. Je hebt werkervaring in jongerenwerk of je bent starter en hebt aantoonbaar affiniteit met het werkveld. Je kan methodisch werken met jongeren en weet op creatieve en authentieke wijze deze jongeren aan je te binden. Verder kun je zelfstandig werken en daarin het overzicht behouden. Bij voorkeur woon je in (de omgeving van) Arnhem.

Wat bieden wij

Wij bieden een uitdagende taak in een dynamisch werkveld. Je krijgt veel kansen om te leren en te experimenteren. Daarbij word je onderdeel van een netwerk van gedreven mensen, die actief zijn in het jongerenwerk. Salariëring vindt plaats aan de hand van het personeelsreglement van Youth for Christ Nederland.

Meer informatie of solliciteren?

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Harm Jonker (Regiocoördinator) via 06 543 949 35.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan snel via onderstaand formulier.

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Hierbij verklaar ik alleen mijn eigen gegevens te hebben ingevuld. Meer informatie over wat we met je gegevens doen vind je op yfc.nl/privacy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.