Jongerenwerker / Social Media Specialist | Rotterdam (16 uur)

Youth for christ Rotterdam

Voor het team van Rotterdam zijn wij op zoek naar een

Jongerenwerker / Social Media Specialist

Het gaat om een functie van 16 uur op basis van eigen fondsenwerving.

Wil je meer te weten komen over ons werk in Rotterdam? Neem dan contact op met Jonathan Pellegrom via 06 30 15 78 93!

Meer over YfC
de functie

Als jongerenwerker / social media specialist ben je onderdeel van een enthousiast, ondernemend en gepassioneerd team die zich lange termijn toewijd om jongeren in Rotterdam te bereiken. Jouw werkzaamheden zijn hierin fysiek jongerenwerk, leiderschap over vrijwilligersteams, social media en fondswerving.
Je bent verantwoordelijk voor de social media strategie van Youth for Christ Rotterdam, en samen met je mede teamleden voor de fondswerving en support van de financiën van Youth for Christ Rotterdam. Je werft een eigen vriendenkring die je salariskosten dekken.

Jouw Profiel

Je hebt HBO werk- en denkniveau en aantoonbare ervaring met jongerenwerk, fondswerving en social media. Je bent gedreven, toegewijd en een teamplayer. Je onderschrijft de doelstelling van Youth for Christ en je bent onderdeel van een geloofsgemeenschap die je helpt groeien in je geloof.

wat bieden wij

Wij bieden een uitdagende taak in een boeiend werkveld. Je krijgt veel kansen om te leren. Daarbij word je onderdeel van een netwerk van gedreven mensen, die actief zijn in het jongerenwerk.

Solliciteren?

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Jonathan Pellegrom (teamleider), tel. 06 30 15 78 93.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan vóór 14 juli 2020 via onderstaand formulier!

Vacature

  • Hierbij verklaar ik alleen mijn eigen gegevens te hebben ingevuld. Meer informatie over wat we met je gegevens doen vind je op yfc.nl/privacy.