Jongerenwerker bij Youth for Christ | Zaandam (8-10 uur)

Youth for Christ Zaandam

Voor het team van Youth for Christ Zaandam zijn wij op zoek naar een Jongerenwerker voor 8 tot 10 uur per week.

Klik op onderstaande button om meer te weten te komen over Youth for Christ Zaandam!

Meer over YFC Zaandam
de functie

Als jongerenwerker vorm je samen met de teamleider het gezicht van Youth for Christ Zaandam. Waar de teamleider de organiatie aanstuurt, is het de taak van de jongerenwerker om relaties met jongeren te leggen. Om deze relaties te leggen worden  activiteiten georganiseerd. De jongerenwerker denkt mee over de (nieuwe) activiteiten en anticipeert op de behoeften die jongeren hebben. Hij/zij neemt de leiding tijdens activiteiten met de vrijwilligers. De aanstelling is voor 8-10 uur per week, met flexibele indeling van de uren. Op dit moment is het handig als je op vrijdagmiddag beschikbaar bent (i.v.m. een groep jongeren die we opzoeken in Poelenburg) en op zondagmiddag (i.v.m. voetballen in de wijk Kogerveld). Youth for Christ Zaandam werkt met giften. Er wordt gevraagd dat je voor een deel van de werkuren sponsering zoekt (+/- 60%).
Het andere deel vult Youth for Crist Zaandam aan. Uiteraard helpen wij je met het opstarten van een eigen sponsorkring.

Jouw profiel

Jouw opleiding is minimaal MBO niveau 4. Een specifieke richting is geen must. Als je affiniteit met jongeren hebt en je kunt je vinden in onderstaand profiel staan wij open voor een gesprek!

Je bent een positief rolmodel en jongeren identificeren zich makkelijk met jou. Je bent betrokken, toont initiatief en legt gemakkelijk contact met jongeren. Daarnaast kun je zelfstandig werken, maar ook goed samenwerken met je team. Je weet van aanpakken en je staat stevig in je schoenen. Je bent sportief ingesteld en kunt vrijwilligers en jongeren enthousiasmeren en motiveren. Ben je een enthousiaste, christelijke man of vrouw en onderschrijf je de doelstellingen van YfC en houd je van een uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij

Wij bieden een uitdagende taak in een boeiend werkveld in een enthousiast team dat gaat voor jongeren. Je krijgt veel kansen om te leren en zelfstandig te functioneren, waarin je veel eigen ideeën kunt ontplooien. Daarbij word je onderdeel van een netwerk van gedreven mensen, die actief zijn in het jongerenwerk. Je wordt begeleid door een enthousiaste teamleider. Salariëring vind plaats op basis van het personeelsreglement van Youth for Christ Nederland.

Solliciteren

 

Wil jij het verschil maken voor jongeren in de Zaanstreek? Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Marleen van Marsbergen (teamleider), tel. 06 49866913. Kijk ook op www.yfc.nl.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan vóór 4 juli 2020 via onderstaand formulier!

  • Hierbij verklaar ik alleen mijn eigen gegevens te hebben ingevuld. Meer informatie over wat we met je gegevens doen vind je op yfc.nl/privacy.