Financieel Administratief Medewerker | Utrecht (24 uur)

Youth for Christ

Ben jij heel goed met cijfers? Draai jij je hand niet om voor data-entry? Is Gods liefde jouw drijfveer om midden in dit leven te staan, dienstbaar te zijn en oog te hebben voor anderen? Dan is dit misschien wel de functie die bij jou past!

Klik op één van onderstaande buttons om meer te weten te komen over Youth for Christ!

Meer over YfC YFC.NL
de functie

Als financieel administratief medewerker werk je in het team van de afdeling financiën en houd jij je bezig met een veelzijdigheid aan administratieve taken. Op het gebied van financiële administratie boek je facturen in, bereid je crediteurenbetalingen voor en verwerk je declaraties en kasbetalingen. Je biedt ondersteuning aan de lokale plaatsen bij het voeren van hun administratie.. Voor de afdeling werving verzorg je de data-entry en voer je diverse administratieve taken uit en vervangt bij afwezigheid de medewerker donateursadministratie. Je signaleert knelpunten ten aanzien van het financieel beleid en rapporteert deze aan de assistent controller. Verder houdt je voor de mailbox bij van de afdeling financiën en beantwoord je zo nodig de binnenkomende telefoontjes van het centrale kantoor.

Jouw profiel

De financieel administratief medewerker heeft een administratieve opleiding afgerond op MBO niveau en beschikt over voldoende kennis van relevante (financiële) applicaties en automatiseringspakketten (kennis van AFAS en Engage is een pré). Verder heb je kennis van en inzicht in financiële processen. Naast dit alles ben je accuraat en kwaliteitsgericht en kan je goed plannen en jouw werk organiseren. Je bent stressbestendig, proactief, teamgericht en krijgt positieve energie van het verwerken van administraties. Daarnaast ben je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukkingsvaardig. Je onderschrijft de doelstellingen van YfC en bent actief betrokken bij een kerkelijke gemeente.

Wat bieden wij

Werken bij Youth for Christ is elke dag hard gaan voor jongeren. Samen met je collega’s werk je aan perspectief en hoop voor jongeren in Nederland. Ga je bij ons aan de slag dan mag je rekenen op enthousiaste, betrokken en gedreven collega’s en een professioneel team, waarin samen hard werken en oog voor elkaar centraal staan. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 36 verlofdagen (op fulltime basis) en vitaliteitsuren, bedrijfsfitness, flexibele werktijden en een goed thuiswerkbeleid. Salariëring tussen € 2.505,13 en € 3.345,56 (o.b.v. fulltime) geschiedt aan de hand van ons personeelsreglement. Uiteraard ontvang je een laptop en een vergoeding voor een thuiswerkplek.

 

Meer informatie of solliciteren?

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Boaz Warnink (controller), tel. 06 286 218 64.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan vóór 18 mei via onderstaand formulier. We streven ernaar om de eerste gesprekken te laten plaatsvinden op dinsdag 30 mei 2023.

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Hierbij verklaar ik alleen mijn eigen gegevens te hebben ingevuld. Meer informatie over wat we met je gegevens doen vind je op yfc.nl/privacy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.