Financieel Administratief Medewerker / Fondsenwerver (20 uur)

Youth for Christ | The Mall Deventer

The Mall Deventer, onderdeel van Youth for Christ Nederland, is op zoek naar een financieel administratief medewerker en fondsenwerver voor 20 uur! Ben jij sterk in financiële administratie, weet jij focus te bewaren en ga je ons verder helpen met fondsenwerving? Wil jij je talenten inzetten, het verschil gaan maken en dienstbaar zijn voor de jongeren in Deventer?  Dan ben jij degene die wij zoeken!

Klik op onderstaande button om meer te weten te komen over The Mall Deventer en Youth for Christ Nederland!

The Mall Deventer YfC NL
De Functie

Als financieel administratief medewerker ondersteun je de teamleider in Deventer bij de financiële administratie. Je maakt de begroting en je houdt je bezig met de verantwoording over de financiële processen van twee YfC-locaties in Deventer met het daarbij behorende personeel. Stakeholders als de plaatselijke gemeente en partners is het sociale domein komen hier veelvuldig in naar voren. In de uitvoering onderhoud je goed contact met de centrale afdeling FIAD van YfC in Utrecht.

Als fondsenwerver ben je onze ambassadeur voor YfC Deventer en bezoek je kerkelijke gemeenten, verenigingen, scholen, ondernemers en andere christelijke relaties die ons werk steunen. Daarnaast onderhoud je contact met YfC Landelijk en maak je gebruik van de vele landelijke fondsen. Door een door jouw opgesteld projectplan wordt sturing gegeven aan de fondsenwerving, uiteraard met input vanuit het team om tot het beste resultaat te komen. Het zwaartepunt in deze functie ligt op fondsenwerving, waarbij je vanwege je persoonlijke betrokkenheid overtuigend en persoonlijk je verhaal kunt vertellen.

Jouw profiel

Je beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau en een relevante administratieve opleiding. Je hebt commerciële of fondsenwervende ervaring en bent geraakt door het werk van YfC. Je hebt een positieve uitstraling en goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je accuraat, zorgvuldig en ben je in staat zelfstandig te werken. Je onderschrijft de doelstellingen van YfC en bent actief betrokken bij een kerkelijke gemeente.

Wat bieden wij

Wij bieden een uitdagende taak in een boeiend werkveld. Je krijgt veel kansen om te leren. Daarbij word je onderdeel van een netwerk van gedreven mensen, die actief zijn ten dienste van het jongerenwerk. Salariëring geschied aan de hand van het personeelsreglement van Youth for Christ Nederland.

Meer informatie of solliciteren?

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Luuk Voortman (Teamleider), tel. 06 25 38 53 48. Kijk ook op www.yfc.nl.

Enthousiast geworden?
Solliciteer via onderstaand formulier!

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Hierbij verklaar ik alleen mijn eigen gegevens te hebben ingevuld. Meer informatie over wat we met je gegevens doen vind je op yfc.nl/privacy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.