Coördinerend Jongerenwerker (meidenwerk)| YfC Utrecht (20 uur)

Youth for Christ Utrecht

Bij Youth for Christ Utrecht is het onze droom dat alle tieners uit Utrecht in contact staan met iemand die in hen gelooft. Hierbij is het belangrijk om te weten dat wij werken vanuit de overtuiging dat Gods liefde voor ons allemaal is. Ongeacht afkomst, kleur of levensovertuiging. Wij willen jongeren helpen groeien en hen hoop bieden voor de toekomst.

Klik op één van onderstaande buttons om meer te weten te komen over Youth for Christ en Youth for Christ Utrecht!

Meer over YfC Utrecht Meer over YfC
De functie

Als Youth for Christ Utrecht zetten wij ons in voor de tieners in Utrecht. We hebben verschillende projecten en activiteiten maar doen voornamelijk meidenwerk. Zo organiseren we huiswerkklassen, meidenclubs en een maatjesproject. We willen jongeren laten zien dat ze geliefd zijn, hen hoop bieden en hen helpen groeien. Voor ons enthousiaste team zijn we op zoek naar een coördinerend jongerenwerker. Heb jij passie voor jongeren, humor, ben je creatief en communicatief sterk, flexibel en een echte teamspeler? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou!

Als coördinerend jongerenwerker ben je verantwoordelijk voor het organiseren van onze activiteiten voor jongeren (huiswerkklassen, meidenclubs & talenthuis). Je stuurt stagiaires en vrijwilligers aan en begeleidt hen bij het uitvoeren van de activiteiten. Je onderhoudt contact met samenwerkende organisaties en scholen in de wijk. Samen met de teamleider evalueer je de activiteiten en stuur je bij waar nodig is. Ook rapporteer je over de voortgang van de activiteiten. Je neemt initiatief en komt met nieuwe ideeën. Daarnaast zorg je ook voor de promotie van de activiteiten, het werven van vrijwilligers en deel je regelmatig verhalen online.

 

Jouw profiel

Als coördinerend jongerenwerker heb je enkele jaren werkervaring in het jongerenwerk, vooral met jonge tieners (10-16 jaar). Je staat stevig in je schoenen en hebt ervaring met het werken met groepen jongeren met diverse culturele achtergronden en problematieken. Je legt gemakkelijk contact, bent betrouwbaar en staat bekend als een goede luisteraar. Je bent in staat om inspirerend en professioneel jongerenwerk op te zetten en teamleden en vrijwilligers mee te nemen in de werkwijze. Daarnaast beschik je over de volgende eigenschappen:

 • Je functioneert op HBO-denkniveau en hebt een relevante opleiding.
 • Je bent communicatief sterk en kunt helder rapporteren.
 • Je bent ondernemend en creatief en ziet mogelijkheden en kansen om het werk kwalitatief te verdiepen en uit te breiden.
 • Je kunt goed samenwerken met collega’s en vrijwilligers aansturen, ook vind je het leuk om te netwerken.
 • Af en toe ben je beschikbaar op een avond of in het weekend om vrijwilligersbijeenkomsten of jongerenevenementen bij te wonen die we als team organiseren.
 • Je woont in (de buurt van) Utrecht.
 • Je onderschrijft de doelstellingen van YfC en wordt gedreven door Gods onvoorwaardelijke liefde.

Wat bieden wij?

We bieden je uitdagende baan binnen een gezellige team en een toffe organisatie. Het team van Youth for Christ Utrecht bestaat op dit moment uit een groep enthousiaste vrijwilligers, twee Social Work stagiaires, coördinator Meidenwerk, coördinator Zoals JIJ, jongerenwerker Talenthuis, en een teamleider. Samen werken we aan perspectief en hoop voor jongeren in Utrecht. We zijn een positief, gedreven en professioneel team met oog voor elkaar en de jongeren. Daarnaast biedt Youth for Christ goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 36 verlofdagen (op fulltime basis) en vitaliteitsuren, flexibele werktijden en een goed thuiswerkbeleid. Salariëring tussen € 2.471,05 en € 3.395,74 (fulltime 40u, schaal D) geschiedt aan de hand van ons personeelsreglement. Uiteraard ontvang je een laptop en een vergoeding voor een thuiswerkplek en korting op een thuiswerkplek.

 

 

Meer informatie of solliciteren?

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Jorinde Stolk 06-81054111, met vragen over het sollicitatieproces kun je bellen naar Kees de Bree 06-22638578.

Enthousiast geworden? Reageer dan via onderstaand formulier!

 • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
 • Hierbij verklaar ik alleen mijn eigen gegevens te hebben ingevuld. Meer informatie over wat we met je gegevens doen vind je op yfc.nl/privacy.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.