Coördinerend jongerenwerker met hart voor meiden (12-16 uur)

de functie

Voor ons team in Emmeloord zijn wij op zoek naar een coördinerend jongerenwerker met hart voor meidenwerk voor 12-16 uur. Is het werken met jongeren, in het bijzonder met meiden, jouw passie? En is Gods liefde hierin jouw drijfveer? Dan zoeken wij jou!

In de functie van coördinerend jongerenwerker, is jouw kerntaak het werken met jongeren, daarbij heb je extra oog voor meiden. Je ontmoet de jongeren/meiden in groepsverband en individueel. De ontmoetingen vinden het meeste plaats in ons jongerencentrum tijdens de inloop, maar soms ook op school of in de wijk. Je investeert in persoonlijke en duurzame relaties. Behoeftegericht biedt je groepswerk aan. Je helpt jongeren groeien door ze uit te dagen zichzelf en hun talenten te leren kennen. In gesprekken signaleer je hulpvragen en waar nodig biedt je begeleiding en verwijs je door. Je hebt regelmatig contact met netwerkpartners en weet de relatie met hen te onderhouden en uit te breiden. Daarnaast vind je het leuk om projectmatig te werken en te pionieren. Daarin werk je nauw samen met de teamleider.

jouw profiel

Wij zoeken een enthousiaste vrouw met hart voor missionair jongerenwerk. Je werkt zelfstandig en proactief, en je bent bedreven in netwerken. Ook sta je stevig in je schoenen en heb je hart voor jongeren met een straatmentaliteit. Bij voorkeur ben je woonachtig in of rond Emmeloord. Je onderschrijft de doelstelling van Youth for Christ en je bent onderdeel van een geloofsgemeenschap die je helpt groeien in je geloof.

Wat bieden wij

Wij bieden een uitdagende taak in een  enthousiast team dat elkaar ondersteunt. Je wordt onderdeel van een netwerk van gedreven mensen, die actief zijn in het jongerenwerk. Je krijgt veel ruimte voor eigen ideeën en invulling van taken. Daarnaast ontvang je training en toerusting vanuit Youth for Christ Nederland. Je krijgt goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 36 verlofdagen (op fulltime basis) en vitaliteitsuren. Salariëring geschiedt aan de hand van ons personeelsreglement. In eerste instantie krijg je een arbeidscontract voor 1 jaar. De functie komt beschikbaar vanaf 4 september maar het is mogelijk om daarvoor al in deeltijd te starten vanaf 1 mei.

Youth for Christ

Youth for Christ is in Emmeloord actief in jongerencentrum Heelal waar elke dinsdag tot en met vrijdag ongeveer 50 jongeren komen tijdens de inloop. Op donderdag en vrijdag wordt er ambulant straatwerk gedaan in het centrum van Emmeloord. Daarnaast zijn er regelmatig activiteiten zoals een sportweek, theaterproject en weerbaarheidstrainingen. Tijdens de inloop en op straat ontmoeten we veel meiden. We zijn op zoek naar een coördinerend jongerenwerker met extra aandacht voor kwetsbare meiden.

Klik op één van onderstaande buttons om meer te weten te komen over YfC Emmeloord/Jongerencentrum Heelal en Youth for Christ Nederland!

Meer over YfC Emmeloord Meer over YfC NL
Meer informatie of solliciteren?

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Jettie Hijmissen (teamleider ), tel. 06 44572737

Enthousiast geworden? Solliciteer dan vóór 17 april via onderstaand formulier!

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Hierbij verklaar ik alleen mijn eigen gegevens te hebben ingevuld. Meer informatie over wat we met je gegevens doen vind je op yfc.nl/privacy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.