Controller/Teamleider Financiën bij Youth for Christ Nederland (28-32 uur)

Youth for Christ Nederland

Youth for Christ is een beweging van jongeren en jongerenwerkers, die opvalt doordat ze God voortdurend zoekt, groeit in lokaal missionair jongerenwerk en durft te laten zien waar ze voor staat. We zoeken jongeren op, helpen hen groeien en bieden hen hoop. Dit doen wij met God als onze Leider en vanuit de unieke kracht dat we dichterbij jongeren staan. Wij willen alle jongeren in Nederland een kans bieden om Jezus te leren kennen.

Youth for Christ is lokaal actief in vier Youth for Christ centra en op 24 lokale plekken en ondersteunt lokale initiatieven en missionaire kerken. Honderden vrijwilligers en ruim 90 medewerkers dragen hieraan bij. Het centrale kantoor is gevestigd in Utrecht.

Meer weten over Youth for Christ Nederland? Klik dan op onderstaande knop!

Youth for Christ Nederland
De functie

Als controller en teamleider financiën:

  • Geef je leiding aan twee collega’s en heb je een adviserende rol richting bestuur, directie, MT en alle lokale afdelingen. Hiervoor sluit je aan bij de nodige overleggen;
  • Adviseer je onder meer over het opstellen van beleidsplannen, begrotingen, bedrijfsrapportages en het jaarverslag en je functioneert als vraagbaak met betrekking tot financieel economische vraagstukken;
  • Ondersteun je bij en doet projectcontrolling voor subsidie- en fondsaanvragen;
  • Bewaak je de uitvoering van het financieel beleid en het verbeteren van de werkprocesse;
  • Zorg je ervoor dat alle nodige informatie voor jouw collega’s beschikbaar is. Denk hierbij aan de Belastingaangiften, het opstellen van de jaarrekening, het jaarverslag en financiële rapportages.

Jouw profiel

Je beschikt over een relevante opleiding op minimaal HBO niveau, bij voorkeur in de richting bedrijfseconomie of accountancy en minimaal twee jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt kennis van relevante (financiële) applicaties en automatiseringspakketten (bij voorkeur Afas). Daarnaast ben je bekend met administratieve en bedrijfseconomische processen en Belastingen.

Je beschikt over een stevige persoonlijkheid en kan verbindend werken. Verder ben je een leider, accuraat, probleem analytisch, kwaliteitsgericht, stressbestendig en een kei in plannen en organiseren.

Belangrijk is dat je de doelstellingen van YFC onderschrijft en dat jouw motivatie voortkomt uit Gods onvoorwaardelijke liefde.

Wat bieden wij

Werken bij Youth for Christ is hart hebben voor jongeren. Samen met je collega’s bied je jongeren in Nederland perspectief en hoop. Ga je bij ons aan de slag, dan mag je rekenen op enthousiaste, betrokken en gedreven collega’s en een professioneel team. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed: Youth for Christ biedt onder andere 36 verlof- en ADV dagen (op fulltime basis), vitaliteitsuren, flexibele werktijden en bedrijfsfitness. Uiteraard ontvang je een laptop en een vergoeding voor een thuiswerkplek.

Het salaris ligt tussen € 3.330,18 en € 4.239,38 (schaal G) op basis van jouw ervaring en aan de hand van ons personeelsreglement.

Enthousiast of vragen?

Reageer dan voor 21 juli 2024 via onderstaande button of stuur een motivatiebrief met CV per e-mail naar sollicitaties@yfc.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Cees van ‘t Veer, telefoon 06-27081928.

Vacature

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Hierbij verklaar ik alleen mijn eigen gegevens te hebben ingevuld. Meer informatie over wat we met je gegevens doen vind je op yfc.nl/privacy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.